Tipy na Vianočné darčeky

tipy_na_vianocne_darceky

Na Vianoce nás nákupné centrá upozorňujú už od septembra no ich príchod už sa pomaly ale isto blíži. Deti sa na nich priam nevedia dočkať a začínajú uvažovať čo by ich pod stromčekom potešilo najviac. Ak si s výberom vhodného darčeka neviete rady stavte na rokmi overené a stále veľmi obľúbené drevené hračky.


Prečítajte si 8 dôvodov prečo deťom kupovať drevené hračky. Prečítať »


Tipy na drevené hračky pre deti do 3 rokov:

  1. Kuchárka – ak vám dieťa rado pomáha s varením či pečením, určite ho potešíte touto sadou obsahujúcou dosku na krájanie, valček na cesto, tĺčik na mäso a zásteru, s ktorou sa ako mávnutím čarovného prútika zmení nielen na kuchárku.
  2. Koníky na kolieskach natur – ručne vyrobená hračka v prírodnom vyhotovení imitujúca klusanie koníkov, ktorú je možné ťahať za šnúrku kamkoľvek sa vaše dieťa vyberie.
  3. Stavebnica farebná – pozostáva z 55 kociek v štyroch farbách, ktoré deťom pomôžu so zdokonalením jemnej motoriky rúk, kreativitou, rozmiestnením predmetov v priestore i rozpoznávaním farieb či tvarov.
  4. Hojdacia doska – je určená nielen na hojdanie v stoji, kľaku či poležiačky, ale i na šmíkanie, podliezanie či preliezanie, poslúži aj ako autodráha pre autíčka, stolička, pultík obchodu a pod. Balanciou dieťa rozvíja jemnú ale i hrubú motoriku, priestorovú orientáciu a zlepšuje udržiavanie rovnováhy. Všetky hojdacie dosku sú ručne vyrobené z vrstveného bukového dreva poprípade kombinácie smrek a breza.

 

vianocne_tipy_na_darceky_drevene_hracky

Extra tipy:

Detská rastúca stolička – stolička, ktorá s vaším dieťaťom vyrastie priam až do dospelosti je vyrobená z kvalitného vrstveného masívu v jednofarebnom alebo dvojfarebnom vyhotovení podľa vlastného výberu, výšku sedadla (max. výška sedadla 60cm) a podnožky môžete nastavovať podľa aktuálnych potrieb dieťaťa, navyše s nosnosťou až do 120 kg.

Hračkovak zvieratká "L" – praktický pomocník každého rodiča pri upratovaní hračiek i cestovaní. Poslúži ako podložka na hranie, úložné miesto na hračky alebo ako cestovná taška, vhodný do interiéru i exteriéru. Jednoduché zbalenie hračkovaku zvládne aj dieťa a jeho dostatočná veľkosť, či unisex prevedenie s motívom lesných zvierat zároveň poteší každú malú dušičku. Mamičky určite ocenia aj jeho nenáročnú údržbu nakoľko ho stačí utrieť vlhkou handričkou alebo vyprať v práčke pri 40°C.

Aj keď Vianoce nie sú len o darčekoch, nič nie je krajšie ako úprimná radosť v detských očkách. Napíšte nám do komentárov akým darčekom sa podarilo potešiť vaše ratolesti a pomôžte tak s výberom darov aj iným.

Foto: flickr.com